Η Cosmos Business Systems έλαβε το βραβείο “Recognition Award” από την Hewlett Packard Enterprise (HPE) | CBS


Η Cosmos Business Systems έλαβε το βραβείο “Recognition Award” από την Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Η Cosmos Business Systems έλαβε το βραβείο “Recognition Award” από την Hewlett Packard Enterprise (HPE)

  • By
  • 0

 

 

Η Cosmos Business Systems έλαβε το βραβείο «Recognition Award 2022» στην τελετή «Annual Partner Event» της Hewlett Packard Enterprise (HPE), που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Η Cosmos Business Systems με την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, έχει υλοποιήσει πολύπλοκα έργα με εξειδικευμένες λύσεις “High-Performance computing (HPC)” στα ακαδημαϊκά ιδρύματα, δίνοντας τους  την ευκαιρία να επιτύχουν βέλτιστες πρακτικές που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές τους ανάγκες.

 

Ενδεικτικά έχει εγκαταστήσει το πρώτο ισχυρό υπερυπολογιστικό σύστημα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθώς επίσης έχει εγκαταστήσει υπερυπολογιστικά συστήματα με HPE Apollo στο Χαροκόπειο και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

 

Η βράβευση αυτή αποτελεί την αναγνώριση της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας σε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που κατέχει η Cosmos Business Systems ως HPE Gold Partner.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Πάνος Δελάκος, IT Infrastructure Manager Greece & Cyprus της Cosmos Business Systems, o οποίος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στην Hewlett Packard Enterprise για αυτή την βράβευση. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τους ίδιους πετυχημένους ρυθμούς και το 2023, καθώς η HPE αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς μας συνεργάτες».